Nieuw Nieuw Nieuw online Volle Maan Lezingen, klik voor meer info en om je in te schrijven.

volle maanNieuw Nieuw Nieuw
online Volle Maan Lezing van mei 2019 met de Ascended Masters 
met de Ascended Masters Quan Yin en St. Germain en de Ascended Lady Master Clara. Deze zal vanaf 17 mei online staan en dit tot en met 16 juni 2019. Gedurende deze periode kunt u bij aanmelding de Lezing blijven kijken.

lieve allemaal


De volle maan van mei (die 18 mei haar volheid bereikt) komt in het teken van de hoge geesteskracht en spiritualiteit te staan. Het zal een heel voelbare volle maan tijd worden die ons naar meer naar het innerlijk begrijpen en weten van de Godin energie en het interplanetair gehemelte mag brengen.

St GermainZuster maan, net zoals het vrouwelijke en de ziel zo lange tijd naar de achtergrond geschoven zodat mensen zich nauwelijks haar belang of invloed nog herinneren. Maar dankzij de Volle Maan Lezingen mogen wij met Ascended Masters reizen en ons bewustzijn hier weer meer voor te openen en te herinneren.
In mei zullen de Ascended Masters Quan Yin en St Germain de Algemene Volle Maan Boodschappen doorgeven. Grootmeesters van de 7e straal dus dat beloofd een hoge doorstroming van de Godin energie die interplanetair momenteel enorm in beweging is om de wijsheid van de hogere geest beter te leren kennen en liefdevol te kunnen neer zetten. Er is zeer veel in beweging, zowel planetair als uit de hemelsferen en daar leven wij als mensen tussen in. Daar mogen wij als mensen ook aan meewerken door verbinding te maken en verbondenheid te vormen. Hierbij komen de Ascended Masters St Germain en Quan Yin ons in deze Volle Maan tijd bij helpen.
Uit de vorige online Volle Maan Lezingen kunnen we al opmaken
dat Meesters ons op een prachtige reis meenemen om ons bewustzijn weer te openen en te vergroten en de oude gnosis en wijsheid weer beter te leren kennen.Quan Yin

 

Clara

Ook zal de Ascended Lady Master Clara weer een Volle Maan Inzicht/Wijsheid doorgeven.

Deze kunt u ook op deze nieuwe website lezen.


De technologie staat niet stil en geeft ons veel nieuwe mogelijkheden. Ook Ascended Masters wijzen ons hier op.
De Volle Maan is van oudsher een zeer krachtig natuurverschijnsel maar wordt in deze tijd, net zoals de ziel, dikwijls in kracht en invloed onderschat. En door ons samen op hetzelfde tijdstip te verbinden en de Lezing te volgen werken we mee aan het vergroten van haar lichtkracht maar ook onze eigen geesteskracht en worden we weer meer bewust van de grote verbondenheid.

In een Boodschap die de Ascended Lady Master Clara telepathisch via Birgitte Bosch doorgaf op 19 september 2018 attendeerde Zij erop dat de technologie veel nieuwe mogelijkheden geeft maar dat het internet niet altijd zuiver is en dat zo onze etherische lijnen ook vervuild raken. Door de prachtige Liefde, Energie en Wijsheid van Verheven Lichtwezens en Meesters ook via het internet te verspreiden in de vorm van beeld en geluid of geschreven woord helpen we mee om ook ons etherisch veld weer te zuiveren en in resonantie te verhogen. Deze Boodschap kunt u lezen en binnenkort ook beluisteren op deze vernieuwde zusterwebsite www.hemelse-woorden.be

De Volle Maan Lezing wordt uitgezonden via de beveiligde omgeving van de server van onze eigen website en een privé hosting.
Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd ontvangt u van ons een mail met de link. U hoeft enkel op deze link te klikken. U ziet dan een klok lopen die aangeeft hoe lang het nog duurt voor de uitzending automatisch begint.

De volgende Volle Maan Lezing zal vanaf 17 april online staan en t.e.m. 16 juni online blijven.

Graag tot dan

Warme groetjes Birgitte Bosch