Nieuw Nieuw Nieuw online Volle Maan Lezingen, klik voor meer info en om je in te schrijven.

volle maanNieuw Nieuw Nieuw
online Volle Maan Lezing met de Ascended Masters El Morya, Pallas Athena en de Ascended Lady Master Clara van 19 april 2019
deze zal van 18 t.e.m. 21 april online blijven staan

lieve allemaal

De volle maan van april komt in het teken van de 4 te staan. Het zal een heel voelbare volle maan worden die ons naar meer geesteskracht en de Godin energie mag brengen en dit in volle Ostara (Paas)tijd.

Zuster maan, net zoals het vrouwelijke en de ziel zo lange tijd naar de achtergrond geschoven zodat mensen zich nauwelijks haar belang of invloed nog herinneren. Maar dankzij de Volle Maan Lezingen mogen wij met Ascended Masters reizen en ons bewustzijn hier weer meer voor te openen en te herinneren.

El Morya 

Pallas AthenaIn april zullen de Ascended Masters Pallas Athena en El Morya de Algemene Volle Maan Boodschappen doorgeven. Grootmeesters van de 1e straal dus dat beloofd een krachtige doorstroming van de hoge energie die interplanetair momenteel enorm in beweging is. En ook om de geesteswijsheid beter te leren kennen en krachtig te kunnen neerzetten. Uit de vorige online Volle Maan Lezingen kunnen we al opmaken dat Meesters ons op een prachtige reis meenemen om ons bewustzijn weer te openen en te vergroten en de oude gnosis en wijsheid weer beter te leren kennen. De online Volle Maan Lezing van april zal in het teken van de 4 oftewel het hart en de hartenergie staan. Alsook in het teken van Licht en Verlichting.

Clara

Ook zal de Ascended Lady Master Clara weer een Volle Maan Inzicht/Wijsheid doorgeven.

Deze kunt u ook op deze nieuwe website lezen.


De technologie staat niet stil en geeft ons veel nieuwe mogelijkheden. Ook Ascended Masters wijzen ons hier op.
De Volle Maan is van oudsher een zeer krachtig natuurverschijnsel maar wordt in deze tijd, net zoals de ziel, dikwijls in kracht en invloed onderschat. En door ons samen op hetzelfde tijdstip te verbinden en de Lezing te volgen werken we mee aan het vergroten van haar lichtkracht maar ook onze eigen geesteskracht en worden we weer meer bewust van de grote verbondenheid.

In een Boodschap die de Ascended Lady Master Clara telepathisch via Birgitte Bosch doorgaf op 19 september 2018 attendeerde Zij erop dat de technologie veel nieuwe mogelijkheden geeft maar dat het internet niet altijd zuiver is en dat zo onze etherische lijnen ook vervuild raken. Door de prachtige Liefde, Energie en Wijsheid van Verheven Lichtwezens en Meesters ook via het internet te verspreiden in de vorm van beeld en geluid of geschreven woord helpen we mee om ook ons etherisch veld weer te zuiveren en in resonantie te verhogen. Deze Boodschap kunt u lezen en binnenkort ook beluisteren op deze vernieuwde zusterwebsite www.hemelse-woorden.be

De Volle Maan Lezing wordt uitgezonden via de beveiligde omgeving van de server van onze eigen website en een privé hosting.
Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd ontvangt u van ons een mail met de link. U hoeft enkel op deze link te klikken. U ziet dan een klok lopen die aangeeft hoe lang het nog duurt voor de uitzending automatisch begint.

De volgende Volle Maan Lezing zal vanaf 18 april online staan en t.e.m. 21 april (middernacht) online blijven. Dit dus gedurende 4 dagen. De maan bereikt haar volheid op 19 april om 13u12


Graag tot dan

Warme groetjes Birgitte Bosch